Villa Sandi

Een sprankelend juweel beschermd door de heuvels in het hart van de provincie Treviso. Villa Sandi is een meesterwerk in Palladiaanse stijl dat dateert uit 1622. Het vertegenwoordigt de link tussen de pracht van Venetië van de afgelopen eeuwen en het platteland. Dit is het gebied dat al eeuwen bekend staat als “Tuin van Venetië”.

De familie Moretti Polegato, eigenaar van de Villa, heeft een lange traditie van druiventeelt. De cultuur en passie voor fijne wijnen van het hele gebied wordt schitterend door Villa Sandi weerspiegelt.

Tegenwoordig is de Villa het hoofdkantoor van de wijnmakerij Villa Sandi. Giancarlo Moretti Polegato beheert momenteel het bedrijf en zet de familietraditie voort. Villa Sandi is een producent van uitmuntende wijn en een mijlpaal voor wijn cultuur. Het heeft een leidende rol gespeeld bij het creëren van de reputatie van Prosecco. Niet alleen als wijn maar ook als productiegebied. Het behoud van extreem hoge kwaliteit en toewijding aan het milieu staat dan ook voorop bij hun. Wijngaarden hebben eeuwenlang het landschap van het gebied gekenmerkt en Villa Sandi Estates omvatten het hele Prosecco-gebied, van de DOC tot de glooiende heuvels van Asolo DOCG tot de steile hellingen van Conegliano Valdobbiadene DOCG tot de speciale Cru van Cartizze in Valdobbiadene.  Voor de beste Prosecco’s moet je echt hier zijn!

In de buurt van de villa, is het landgoed gewijd aan Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir en Chardonnay voor de premium-wijnen en klassieke methode Sparklings Opere Trevigiane. Ze vinden de perfecte rijpingsomgeving in de drie eeuwenoude ondergrondse kelders die zich uitstrekken over meer dan 1,5 km onder de Villa.

Enig resultaat