020 2614758 Account Wijnmandje

Over Champagnewinkel.nl 

We willen een betrouwbaar adres zijn voor liefhebbers van mousserende wijnen. Wij bieden graag goede service en persoonlijk advies. 

Bubbels zijn een feestje in je glas en heerlijk om te drinken! Bij champagnewinkel.nl vinden dat Champagne en zoveel andere uitstekende mousserende wijnen wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. Gemiddeld drinken wij Hollanders één glas champagne per jaar. Bij voorkeur op een bepaalde datum en met een vette bol erbij. Terwijl er zoveel momenten zijn waar champagne kan bijdragen aan de feestelijke sfeer.

Online wijnwinkel vanuit Amsterdam

Ons aanbod bestaat uit kwaliteitswijnen voor scherpe internetprijzen. Het ruime assortiment is uit voorraad leverbaar. Champagnewinkel is een online wijnwinkel gevestigd in Amsterdam. We hebben ons kantoor en magazijn in hartje Jordaan. We hebben geen winkel met een kassa. Je bent van harte welkom om op afspraak bij ons langs te komen (om bijvoorbeeld je bestelling op te halen).

Persoonlijke service

Naast een ruim assortiment en goede prijzen bieden wij goede persoonlijke service en advies. Ons motto is: Van de wijn die je drinkt, moet je blij worden. Dat begint wat ons betreft al bij het online bestellen! Heeft u een vraag of opmerking? Bel ons dan gerust, u krijgt dan geen bandje of keuzemenu. We staan u direct persoonlijk te woord. Ook kunt u een e-mail sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk persoonlijk antwoord

Contactinformatie

Champagnewinkel.nl

Lauriergracht 54bg
1016 RL Amsterdam
Tel: 020 261 47 59
E-mail: info@champagnewinkel.nl

Onze bedrijfsgegevens

Champagnewinkel.nl is een handelsnaam van Casa del Vino Amsterdam.
KVK nummer: 34306494
BTW nummer: NL002008050B81
Bank: NL 09 TRIO 0197 9983 13